Navigeren naar


Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om op elk moment naar het beginscherm te gaan. Op zoek naar een goed onderhouden boot? Op zoek naar een ander schip? See tweets about #navigeren on Twitter. See what people are saying and join the conversation. Gisteren op het kop-festival: onderzoek naar #navigeren. (bron: Geriatrie dagelijkse praktijk; Verantwoordelijke uitgever Pfizer.

met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Navigeren kun je leren! Iedere dag doen we het: het vinden van de weg. Naar ons werk of school, of gewoon naar de badkamer. Naar een pagina navigeren. Ga als volgt te werk om de hiërarchie van pagina's te bekijken en erdoor te navigeren. U kunt naar een gedeelde map navigeren met behulp van de startbalk of via het Windows-bestandssysteem. Gebruik bewegingen op een iPhone x om snel te navigeren, multitasking te gebruiken, instellingen.

Als uw besturingssysteem Windows Vista is, kunt u op de gedeelde map klikken, op het menu. Beeld klikken en op de, verkennerbalk jeugd klikken en vervolgens op, mapsynchronisatie voor Sharepoint Workspace. Nu wordt de werkbalk gedeelde map geopend. Een Sharepoint Workspace-pictogram wordt over de map heen weergegeven om aan te geven dat het een gedeelde map. U kunt ook met de rechtermuisknop op een willekeurige map in uw Windows-bestandssysteem klikken om opdrachtopties weer te geven. Een lijst met gedeelde mappen afslankringen in Windows Verkenner. Opmerking: Disclaimer voor automatische vertaling : Dit artikel is vertaald door een computersysteem zonder menselijke tussenkomst. Microsoft biedt deze automatische vertalingen aan om niet-Engels sprekende gebruikers te helpen de inhoud over producten, services en technologieën van Microsoft te raadplegen. Omdat het artikel automatisch is vertaald, bevat het mogelijk fouten in grammatica, woordenschat en syntaxis.

Fēnix 3/hr, navigeren naar uw vertrekpunt


Navigeren naar een gedeelde map proteinedieet met de startbalk. Als u naar een gedeelde map wilt grote navigeren op de startbalk, dubbelklikt u erop in het deelvenster. Tip: u kunt gedeelde mappen samen groeperen in de startbalk door de lijst Werkruimte te sorteren. Type : Klik op het tabblad, beeld in de startbalk en klik vervolgens. Type in de vervolgkeuzelijst, werkruimte. Als u navigeert voor het eerst naar een gedeelde map die u hebt per ontvangen uitnodiging voor u wordt gevraagd een map moet worden gesynchroniseerd maken of selecteren en de standaardinstelling opgeven (automatisch of handmatig). Navigeren naar een gedeelde map in uw Windows-bestandssysteem. Als uw besturingssysteem Windows xp is, kunt u op de gedeelde map klikken in uw Windows-bestandssysteem en vervolgens op de knop. Mapsynchronisatie klikken op uw Windows-werkbalk om de werkbalk gedeelde map weer te geven.

Pv de postduif waalwijk


Je hoort 'Annuleren' gevolgd door het item een niveau hoger dat je voorheen had aangedrukt om binnen te gaan in het submenu. Je kan het drukken op de naar-boven-toets herhalen tot je terug op het eerste niveau bent. Als je op het eerste niveau op de naar-boven-toets drukt verlaat je het menu. Je kan ongeacht het niveau waar je zich bevindt het menu volledig verlaten door op de menutoets te drukken. Top, hoe kan ik mijn Linio toestel instellen voor daisy-online-boeken? Als je reeds een online boekenplank hebt met audiokranten van Kamelego vzw of luistertijdschriften van Transkript vzw hoef je niks te doen. Je zal jouw daisy-online-boeken terugvinden samen met je kranten of tijdschriften.

Druk op de rechtertoets en hoor. Druk lekker nog een keer op de rechtertoets en hoor. Druk daarna op de naar-beneden-toets en hoor 'bevestig. 1 is het eerste item van het submenu op niveau. Druk op de rechtertoets en hoor '2'. W is het eerste item van het submenu op niveau. Druk op de linkertoets en hoor 'z'.

Druk daarna op de naar-beneden-toets om pijn te bevestigen. Het item z kan een actie zijn zoals. 'verwijder draadloos netwerk' of kan toegang geven tot een nog dieper niveau in het menu met verschillende keuzeitems. In deze stap drukten we op de linkertoets omdat we via het circulaire menu sneller z op die manier kunnen bereiken dan wanneer we van links naar rechts zouden navigeren. Terugkeren kan door op de naar-boven-toets te drukken.

De salamander Openhaarden - welkom


Als je deze toets nog twee keer indrukt, hoor je c en vervolgens. Vanuit d op de rechtertoets drukken leidt tot. Je komt dus uit bij het begin. Als je vanuit a op de linkertoets drukt, kom je onmiddellijk uit. Wanneer je het item hoort dat je nodig hebt, druk je op de naar-beneden-toets om te bevestigen. Met deze toets kom je in een submenu terecht dat opnieuw is opgebouwd uit items waardoor je kan navigeren met de linker- en rechtertoets.

Op die manier kan je doorheen verschillende niveaus van submenu's navigeren. Verder bouwend op vorig voorbeeld: een menu bevat de items a, b, c en d op het eerste niveau. Menu-item C geeft toegang tot een submenu op een tweede niveau met de items 1, 2. Menu-item 2 in dit submenu geeft toegang tot nog een dieper submenu op een derde niveau met de items w, x, y. Om naar item Z te navigeren doe je het volgende: Druk op de menutoets om naar het menu te gaan en hoor: 'menu. A is het eerste item van het menu op niveau.

Op zoek naar een ring, oorbellen

Navigeer in het menu met de geen vier toetsen die zich rond de startstoptoets bevinden op de linio pocket: de linker- en rechtertoets en de naar-boven- en de naar-beneden-toets. Op het Linio tafelmodel zijn dit toetsen 4 en 6 voor links en rechts en 2 en 8 voor naar boven en naar beneden. Het menu bestaat uit een vertakking van verschillende niveaus. Binnen een niveau kan je navigeren met de linker- en rechtertoets. Ter verduidelijking een voorbeeld. Stel dat het menu op het eerste niveau 4 items bevat die we a, b, c en D noemen. Als je op de rechtertoets drukt navigeer je van A naar b en spreekt het toestel item b uit.

De heerlijkheid dieteren (door: Henk penders)

Als je ptn2 hoort moet je eerst je boeken downloaden, uitpakken traangootjes en vervolgens op sd-kaart of usb-stick plaatsen. Hoe moet u een boek uitpakken (Luisterpuntwebsite)? Als je ptn1 hoort, kan je alleen cd's gebruiken. Top, hoe navigeer ik in het menu? Via het menu kan je jouw Linio of Linio pocket instellen. Je hebt dit menu. Nodig om jouw toestel met internet te verbinden en jouw account voor daisy-online-boeken toe te voegen. Je vraagt het menu op via de menutoets. Deze toets bevindt zich onder de aan/uit toets en boven de titeltoets op een Linio pocket en helemaal linksboven op een Linio.

Hoe gebruik ik schema de boekenplank met daisy-online-boeken op mijn toestel? Hoe verwijder ik een draadloze internetverbinding op mijn toestel? Hoe verwijder ik de boekenplank met luisterpunt daisy-online-boeken op mijn toestel? De linio pocket onderscheidt zich van de vorige pocket door een reliëfsymbool aan de achterzijde van het toestel. Je kan dit symbool ook zien op de voorzijde in het wit. Top, ik heb een Plextalk tafelmodel maar weet niet of het een Linio. Je herkent een Linio, voorheen ook wel ptx1 genoemd, door de ingang voor een netwerkkabel aan de achterzijde van het toestel. Dit gat bevindt zich links van de plaats waar je de stroomkabel in het toestel steekt. Bij de informatie die je hoort als je op de info-toets drukt hoor je het modelnummer: Als je linio ptx1 hoort, kan je de online boekenplank inladen en is er geen probleem.

Aantal calorieën (kcal magere kwark, franse (C1000) per 100

Dit gaat over de Plextalk toestellen die rechtstreeks via het internet je boekenplank kunnen openen. Dit zijn de Plextalk linio en Linio pocket. De gewone linio is een tafelmodel. De linio pocket is een toestel in zakformaat dat je gemakkelijk kan meenemen. Ik heb een Pocket, maar ik weet niet of het een Linio pocket. Ik heb een Plextalk tafelmodel maar weet niet of het een Linio. Hoe navigeer ik in het menu? Hoe kan ik mijn Linio toestel instellen voor daisy-online-boeken?

Navigeren naar
Rated 4/5 based on 560 reviews